ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ – Συμμετέχουμε στην κινητοποίηση Τρίτη 18/6 στα δικαστήρια Ευελπίδων για ανανέωση των συμβάσεων τους

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ

την Τρίτη 18 Ιούνη στις 10 π.μστα δικαστήρια της Ευελπίδων στην Αθήνα για να ανανεωθούν άμεσα οι συμβάσεις τους.

Οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ μετά την έκτακτη κινητοποίηση στο υπ. Εργασίας την Παρασκευή 14/6 οργανώνουν τον επόμενο μεγάλο σταθμό, που είναι η αγωνιστική τους παρουσία στην εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων την Τρίτη 18 Ιούνη στις 10 π.μ. στα δικαστήρια της Ευελπίδων στην Αθήνα.

Το Σωματείο της Λάρυμνας καλεί τον πρωθυπουργό και τους αρμόδιους υπουργούς να τηρήσουν τις δεσμεύσεις που έδωσαν στη συνάντηση με τα Σωματεία της ΛΑΡΚΟ, επισημαίνοντας ότι παρά τις δεσμεύσεις αυτές του πρωθυπουργού, τις επόμενες μέρες χρειάστηκαν μια σειρά παρεμβάσεις στα αρμόδια υπουργεία «για τα αυτονόητα, που αφορούσαν τη μισθοδοσία των εργαζομένων, την κάλυψη των λειτουργικών δαπανών και τη συνέχιση της εργασίας των συναδέλφων στις εργολαβίες».

Το Σωματείο υπογραμμίζει ότι «συνήγορος υπεράσπισης των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ είμαστε οι ίδιοι οι εργαζόμενοι, οι οικογένειές μας και οι χιλιάδες εργαζόμενοι που στηρίζουν τον αγώνα μας», απευθύνει κάλεσμα μαζικής παρουσίας στα δικαστήρια της Ευελπίδων την Τρίτη 18 Ιούνη στις 10 π.μ. στην εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που έχουν καταθέσει τα Σωματεία ενάντια στις απολύσεις τους.

Οι εργαζόμενοι απαιτούν να σταματήσει κάθε διαδικασία που τους πετά στον δρόμο και να ανανεωθούν άμεσα οι συμβάσεις τους. Ο αγώνας των εργαζομένων στη ΛΑΡΚΟ μας ενδιαφέρει όλους, συναντιέται με τον αγώνα όλων των εργαζομένων της χώρας μας, με τους αγώνες όλου του λαού για την υπεράσπιση της ζωής μας με δικαιώματα και την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών μας τον 21ο αιώνα.

Για να μην απολυθεί κανένας εργαζόμενος. Για να διασφαλιστούν όλες οι θέσεις εργασίας. Για ασφαλείς συνθήκες δουλειάς, για να μην θρηνούμε νεκρές/ούς και σακατεμένες/ους.

Για αξιοπρεπείς μισθούς και συμβάσεις εργασίας με δραστική μείωση του χρόνου εργασίας ξεκινώντας  με (7ωρο, 35ωρο, 5ήμερο)

Απέναντι στα κέρδη τους προτάσσουμε τις ζωές μας!

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Περιστερίου «ΕΛΛΗ ΑΛΕΞΙΟΥ» στηρίζει τον αγώνα των εργατών της ΛΑΡΚΟ και καλεί τα μέλη του να συμμετέχουν στην κινητοποίηση την Τρίτη 18 Ιούνη στις 10 π.μ. στα δικαστήρια της Ευελπίδων στην Αθήνα.

Views: 0