ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΛΑΡΚ0- ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ,Πέμπτη 20 Ιουνίου, 12 στο Σύνταγμα

Να πάρει πίσω η κυβέρνηση τη νέα τροπολογία-έκτρωμα που κλείνει τη ΛΑΡΚΟ και απολύει τους εργαζόμενους!

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε Περιστερίου «ΕΛΛΗ ΑΛΕΞΙΟΥ» δηλώνει την αλληλεγγύη του στο δίκαιο αγώνα των εργατών της ΛΑΡΚΟ και των οικογενειών τους.

Μετά τη νέα προσωρινή συνέχιση της εργασίας που κερδίσανε οι εργαζόμενοι στα Δικαστήρια την Τρίτη 18/6, η κυβέρνηση κατέθεσε νέο νομοθετικό έκτρωμα για να κλείσει τη ΛΑΡΚΟ.

Απαιτούμε να αποσυρθεί τώρα η τροπολογία, με την οποία η κυβέρνηση επιδιώκει να ολοκληρώσει το έγκλημα σε βάρος της ΛΑΡΚΟ και να ανανεωθούν οι συμβάσεις των εργαζομένων της εταιρείας. Με αυτή την τροπολογία οδηγούν εκατοντάδες εργαζόμενους στην ανεργία και τις περιοχές 5 νομών της χώρας σε μαρασμό. Επιδιώκουν να εκκαθαρίσουν την επιχείρηση από τους εργαζόμενους και να προχωρήσουν στην εκποίηση των περιουσιακών στοιχείων της.

Απευθύνουμε πλατύ κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στο νέο συλλαλητήριο που θα γίνει το πρωί της Πέμπτης 20 Ιούνη, στις 12 στο Σύνταγμα, ημέρα  που η κυβέρνηση  θα επιχειρήσει  να περάσει στη Βουλή  την κατάπτυστη  τροπολογία.

Για τη διευκόλυνση των συναδέλφων ,η ΑΔΕΔΥ έχει κηρύξει στάση εργασίας την Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024, από τις 11:00πμ έως τη λήξη του ωραρίου.

Το νέο έγκλημα της κυβέρνησης δεν θα περάσει!

Views: 0