Όλοι την Τετάρτη 10/7 στη συγκέντρωση έξω από το σπίτι της Διονυσίας για να μην περάσει η έξωση !

ΨΗΦΙΣΜΑ

Η Διονυσία διεκδικεί το χρυσό μετάλλιο της ΖΩΗΣ! Είμαστε μαζί της!

Όλοι την Τετάρτη 10/7 στη συγκέντρωση έξω από το σπίτι της Διονυσίας για να μην περάσει η έξωση !

Ο Σύλλογος εκπαιδευτικών Π.Ε Περιστερίου «ΕΛΛΗ ΑΛΕΞΙΟΥ» είναι στο πλευρό της διακεκριμένης αθλήτριας ΑμεΑ Διονυσίας και της οικογένειας της και στηρίζει τον δίκαιο αγώνα τους για να μην πεταχτούν έξω από το μοναδικό τους σπίτι στην Ελευσίνα.

Τις τελευταίες μέρες έχει ξεσηκωθεί ένα κύμα αλληλεγγύης και έχει υψωθεί ένας τοίχος προστασίας για το σπίτι στην οδό Παπαγιάννη 25 και το βιός της οικογένειας της Διονυσίας. Η συνεχής παρουσία των σωματείων και των φορέων της περιοχής, αλλά και της γειτονιάς έχουν δώσει το μήνυμα στα κοράκια ότι αυτό το σπίτι θα το υπερασπιστούμε μέχρι τελικής πτώσεως και δεν το αφήσουμε στα χέρια τους.

Μόνο έτσι, μπορούμε να κουρελιάσουμε το απαράδεκτο νομοθετικό οπλοστάσιο που όλες διαδοχικά οι κυβερνήσεις έφτιαξαν για να βγαίνουν στο σφυρί τα σπίτια των βιοπαλαιστών, για να συνεχίζουν να κερδίζουν οι τράπεζες, τα funds, οι κατασκευαστικές και τουριστικές εταιρείες.

Καλούμε την κυβέρνηση και όλα τα αρμόδια Υπουργεία να σταματήσουν τώρα κάθε προσπάθεια έξωσης!

Συνεχίζουμε όλοι μαζί τον αγώνα. Δεν ανεχόμαστε το 2024 άνθρωποι να πετιούνται να μην μπορούν να έχουν το αυτονόητο δικαίωμα στη στέγαση και αυτό να θυσιάζεται μπροστά στα κέρδη των τραπεζών και των funds!

Στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις τις κινητοποιήσεις που έχουν αποφασίσει τα σωματεία και οι μαζικοί φορείς της Ελευσίνας και συμμετέχουμε στην μεγάλη συγκέντρωση που έχουν προκηρύξει κάτω από το σπίτι στην οδό Παπαγιάννη την Τετάρτη 10/7 στις 19:30!

Views: 1